Sziréna rendszerek

Ismerje meg megoldásunkat

Lakossági Tájékoztató és Riasztó Rendszer

A LTTR a Paksi Atomerőmű 30km-es körzetében kíépített saját fejlesztésű rendszer veszély esetén a lakosság azonnali tájékoztatását szolgálja.

228 telepített végpont

A riasztó rendszer végpontjain lehetőség van riasztó hangjelzés és előre rögzített szöveg lejátszására vagy akár élő beszéddel történő tájékoztatásra.

Rendelkezésre állás: 99.99%

A LTTR rendszer legfőbb ismérve a rendkívül magas rendelkezésre állás, a riasztási jogosultságok megfelelő kezelése, a riasztási szektorok elkülönítése és a rendszerelemek időt álló (legalább 50év) kivitelezése.

Tájékozódjon rendszereinkről

MoLaRi rendszer

A Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer veszélyes vegyi ipari üzemek körzetében, országos kiterjedésű, magas rendelkezésre állású, redundánsan működő adatátviteli hálózatra épülő meteorológiai és vegyi monitoring, valamint lakossági riasztó.

Több, mint 1000 végpont 

Az OKF megbízásából fejlesztett országos rendszer végpontjai több, mint 500.000 ember védelmét biztosítják naponta. A telepített érzékelők ipari balesetek vagy veszélyes anyag szivárgás esetén gyors döntéshozatalra és azonnali tájákoztatásra adnak lehetőséget..

28+ ellenőrzött létesítmény

A veszélyes üzemek környezetében telepített rendszer védelmet nyújt a könyéken élőknek és az üzemi dolgozóknak egyaránt.

©Fercom Systems 2020