Speciális járművek és felszerelések
Különleges és tömegoszlató járművek és felszerelések

A Készenléti Rendőrség megelégedéssel használja a speciális vízágyúval ellátott tömegoszlató járművünket, amely lehetővé teszi az erőszakos tüntetők megfékezését komoly sérülések vagy sebesülések nélkül. Ezen kívül van lehetőség egyéb különleges jármú szállítására (speciális tűzoltó, katonai kivitel, rabszállító, tartály kocsi stb.)

Speciális rendőrség gépjárművek

Az egészen speciális tömegoszlató járművek mellett a Fercom Kft a rendvédelmi és egyéb szervek számára igény szerint alakítja ki az egyedi járműveket. A járműépítésben, a vezeték nélküli hálózatokban és kamerarendszerek terén szerzett tapasztalatainkat felhasználva megfigyelő és mobil vezetési pontként használható járműveket alakítottunk ki a rendvédelmi szervek számára, melyek segítségével a döntéshozók a terepről származó valós idejű információk ismeretében irányíthatnak.

Anti-terror eszközök

A vezeték nélküli kommunikáció mellett eszközeinek képesek az ilyen típusú kommunikáció zavarására vagy igény szerint teljes blokkolására, emellett a falon keresztüli képalkotásra tervezett berendezéseink extra biztonságot és információt szolgáltatnak a terrorelhárítás munkatársainak.