Rendszerintegráció

TRBOnet Térinformatikai Terminál és Diszpécseri Konzol

GPS alapú flottakövetés       Rádió kezelői felület      Esemény rögzítés

 

Előzetes egyeztés után működés közben megtekinthető nálunk a FERCOM KFT Pomázi úti telephelyén. Tesztrendszerünkön keresztül figyelhetjük a budapesti trönkölt MOTOTRBO rádiós rendszerünkön rádió forgalmazásokat és különböző eseményeket.
Kapcsolat: Végh Attila - E-mail : attilav@fercom.hu

Részletes tájékoztató letöltése

A TRBOnet egy kliens – szerver diszpécser szoftver  MOTOTRBO™ rádiók számára. A TRBOnet szoftver jól alkalmazható a MOTOTRBO rádiós rendszereknél. A szoftver képességei nem merülnek ki az egyszerű diszpécseri funkciókban. A tulajdonságokat és lehetőségeit úgy alakították ki, hogy az a legszélesebb felhasználási feltételeknek is eleget tegyen.

A TRBOnet szoftver megfelelő megoldást nyújt szervezetek és nagyvállalatok kommunikációs rendszereinek iránytására és monitorozására. Az alkalmazás javasoljuk a közbiztonság, a közlekedési vállalatok, az önkormányzati szolgáltatások, a készenléti szervek számára akik rádiókommunikációjuk során szükség van annak ellenőrzésre és rögzítésére, a végfelhasználók pozíciójának követésére.A felhasználók és a diszpécserek szöveges üzeneket küldhetnek és fogadhatnak.

 

Motorola által támogatott fejlesztés, ami 2010-ben elnyerte a legjobb diszpécseri alkalmazás címet.

 

 

 

Informatikai infrastruktúra kialakítása: