Motorola Rádiórendszerek
Cégünk a kezdetektől fogva foglalkozik rádiórendszerekkel. Ezen belül megtalálhatóak a hagyományos konvencionális rádiórendszerek, a rádiózás csúcsát jelentő trönkölt rendszerek, és ezek digitális változatai, a TETRA és DMR szabványon alapuló MotoTRBO. E megoldások alkalmazása gazdaságos, hatékony frekvencia-gazdálkodást tesz lehetővé. Nagyszámú felhasználói csoport elkülönült kiszolgálására alkalmas, rugalmas és személyre szabott megoldásokkal.

A XX. században előretörő digitális fejlődésnek köszönhetően a Motorola kifejlesztette a MotoTRBO termékcsaládot, amely egyszerűbb tulajdonságaival biztosítja a legújabb digitális technika előnyeit. Mindazok, akiknek nincsen szükségük a magasszintű Tetra szolgáltatásokra, de nem szeretnének kimaradni a „digitális jelenből”, megoldást találnak a MotoTRBO-ban.
A Motorola rádiórendszerekhez tartozó infrastruktúra elemek működését hosszú távra tervezték, ezért mind minőségben, mind megbízhatóságban megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Előzőket mi sem bizonyítja jobban, hogy partnereink sorában több kiemelt fontosságú állami és privát felhasználó található.

A rendszerek mérete, hatótávolsága tág határok között változhat, a helyi néhány csatornás kiépítettségtől akár a teljes országos lefedettségig minden megvalósítható alkalmazkodva a felmerülő igényekhez.

A rádiórendszerek teljes körű menedzselését vállaljuk: a tervezéstől kezdődően a telepítésen, kivitelezésen,üzemeltetésen át a karbantartásig, javításig, a felhasználó személyzet oktatásáig.

Hazánkban számos általunk telepített Motorola rádiórendszer működik biztonsági célú, ipari felhasználású privát rendszerektől kezdve nyilvános felhasználású rendszerekig bezárólag, amelyek a gyakorlatban bizonyítják előnyeiket, hatékonyságukat. Saját tulajdonú, osztott felhasználású trönkölt rádiórendszert üzemeltetünk Budapesten (SmartCom Nonprofit Kft.), amely a város teljes területén és vonzáskörzetében biztosít lefedettséget azok számára, akik szeretnék kihasználni az általa nyújtott szolgáltatásokat, de nem akarnak egy költséges infrastruktúrába beruházni. Lehetőséget teremtve rádiórendszereink gyakorlati kipróbálására ingyenes tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani az érdeklődők számára.
 

Kapcsolat: Végh Attila - E-mail : attilav@fercom.hu