Globális piac
A Magyarországon szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva nyitottunk a határainkon túlnyúló kereskedelem felé. Elsőként a hazánkban állomásozó szervek - mint a KFOR és SFOR - igényeit elégítettük ki Motorola termékekkel, majd nemzetközi pénzalapok – PHARE, SCHENGEN – finanszírozásával realizáltuk szállításainkat. Hazai piacon kötöttünk számos szerződést egyszerű áruszállításra és komplex rendszerek kiépítésére egyaránt.

Első jelentősebb külkereskedelmi tapasztalatunkat a NATO SHAPE Belgiumi Központjának köszönhetjük, akik mérő- és tesztműszereket rendeltek cégünktől.Ezzel párhuzamosan a volt szocialista országok felzárkózását segítő programok – TACIS, OBNOVA, CARDS – felhívásira pályázva nyertünk el több tendert. Romániába, Moldáviába, Bosznia-Hercegovinába exportáltunk Motorola URH rádiókat kiegészítőkkel, kommunikációs eszközöket, Federal Signal fényhidakat. A legösszetettebb és legkomplikáltabb feladatot az Ukrán Vízügyi hatóságnak és Polgárvédelemnek teljesített árvízvédelmi monitoring, adatátviteli, valamint kommunikációs rendszer tervezése, szállítása, telepítése jelentette.
 
2009-től az ENSZ elvárásainak is meg tudunk felelni. Ekkor ugyanis az UNDP Tajikisztánnak több gyártó termékeiből összeállított kommunikációs eszközök szállítását bonyolítottuk le. Azóta az UNAMI 2 megrendelését is teljesítettük és Kuwaitba információtechnológiai eszközöket, alkatrészeket, valamint optikai kábelt szállítottunk.